Navigatie
Met dank aan

De Kombuis

De kombuis is eigenlijk het hart van het schip. Een goede kok is belangrijker dan wie ook aan boord en je moest er goede maatjes mee blijven.

De Kombuis.

De steamer voor het bereiden van grote hoeveelheden voedsel.

Dubbele spoelbak met warm/koudwater.

Vaatwasser, koffie-apparaat en pannenkast.

 Dubbele frituur.

 4-pits electrisch fornuis met oven. Naast de bekende “Blauwe Hap” Nasi goreng, mag de Zeeuwse Rijsttafel niet ontbreken. Deze benaming heeft niets met rijsttafel te maken. De basis zijn capucijners, maar door de grote hoeveelheid bijgerechten is de naam Zeeuwse Rijsttafel ontstaan. Rechts de bakplaat voldoende voor wel 60 saté’s te roosteren.

Voor de saté.

Maar ook voor de gebakken eitjes met spek 's-morgens als ontbijt.

De Longroom het verblijf van de commandant van de Naaldwijk.

 \ Chef-kok Gerard Walters

Sous-chef Govert Bolier

Assistent-kok Paula Walters.

Voor nadere informatie mail met: secretariaat@vriendenvandenaaldwijk.nl

Joey Akkermans was onze eerste gastkok aan boord.

 Zij ontvingen reeds het certificaat “Koken op de Naaldwijk”!

Nicky Bruynen. Souschef rest. Nicky Jael Bruynen, souschef bij rest. “Het Fort” in Vijfhuizen

 Michael Stefan van Leeuwen. Zelfstandigkok bij Sunparks in Zandvoort.